Stutteri PAX

Smilla Pax

Hoppe, 169 cm, født januar 2007 far: Stedinger   -   mor: Beauty   -   morfar: Brentano II

Smillas far Stedinger er far til mindst 15 kårede sønner. Sønnen Status Quo var i 2006 fløjhingst ved oldenburgerkåringen i Vechta. Stedinger havde i 2008 hele tre afkom med i finalen ved Bundeschampionatet i Warendorf. Schumacher og Statesman placerede sig på henholdsvis 2. og 3. plads for 3-års hingste. Vallakken Santorini var finalevinder for 4-års rideheste.

Sønnen Statesman blev efterfølgende solgt på Eliteauktionen i Vechta for € 400.000. Stedinger er desuden far til årets 2-års hoppe i DV 2010 Atterupgårds Minaia, og sølvmedalje hoppen Atterupgårds Minelli og guldmedalje hoppen Tørveslettens Stamina.

Ved VM for 5 årige dressurheste 2010 havde han 2 afkom i finalen hvor de blev hhv. nr. 3 og 6, (Schumacher og Stamina)

Smillas mor Beauty var kåret i Hovedstambog i Hannoveraner forbundet, hendes søster er mor til Weltmeyer Junior, der har været kvalificeret til Nürberger Burgpokalfinalen samt vundet Prix Sct. George ved CDIO i Aachen med Mathias Rath.

Smillas morfar Brentano II er far til mindst 68 Statspræmierede hopper og 15 kårede hingste. Brentano II leverede totalt set 19 heste til eliteauktionerne i Verden, og iblandt dem var første klasses hesten Brentina såvel som Brasseur P, Bandito og Bon Jovi. Til Verdensmesterskabet i Jerez vandt Brentina en sølvmedalje for hold med den amerikanske Debbie McDonald i sadlen. Hoppens helbror, Barclay, har startet OL og VM dressur med Sven Rothenberger. I unghesteafdelingen er Bernstein og Christian Ritter en succesfuld ekvipage. I 2003 var Bon Jovi speciel succesfuld: han vandt Bundeschampionat titlen for 4-årige heste i Warendorf. Desforuden er Brentano ll morfar til Brandenburg hoppen, Poetin, som var på alles læber efter at have vundet VM for Unge dressurheste såvel som Bundeschmpionatet. Brentano II var en dressur hingst med en imponerende nedarvningsevne og hans dressur index lpå 137 points. Med sine succesfulde afkom er han en af de sønner af stempelhingsten Bolero, som sikrer en genoplivelse af disse fantastiske blodlinier i sport. Fra Boleros blod kommer også bl.a. Bellissimo M og Bonaparte. Bonaparte vandt individuelt bronce ved OL i Hong Kong i 2008 med Heike Kemmer.

Egne resultater: Smilla har bestået rideprøve og er kåret i hovedstambog i hannoveraner forbundet med bl.a. karakteren 8 i ridelighed fra både fremmedrytter og dommere. Smilla har startet flere klubstævner i LC, LC2 med placering hver gang og karakterer på 66-70 %.

 http://youtu.be/d2hjoDT25cA

 
Stutteri Pax | CVR: 27 73 42 35 | Ledøjetoften 22, 2765 Smørum - Denmark | Tlf.: +45 26 74 15 06